Documents útils

Pautes de control i seguiment mèdic


Et presentem un esquema bàsic i general de les pautes rutinàries de control recomanable de la gestació.


La Guia per a embarassades


La Guia per a embarassades, elaborat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, pretén col·laborar i donar suport a les dones en la cura del seu embaràs, part i puerperi.

pdf_gran

Durant l’embaràs, aliments segurs més que mai !!


Elaborat per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, proporciona unes pautes per seguir una alimentació saludable durant l’embaràs. Una alimentació adequada contribuirà a un bon desenvolupament del fetus.

pdf_gran

Listeria i Gestació


Per evitar la contaminació dels aliments per bactèries patògenes s’haurien de seguir les següents recomanacions generals.

Protocol de consells durant el embaràs


Elaborat per Italfarmaco, presenta una sèrie de recomanacions relacionades amb la dieta, exercicis físics, cura de la pell i les dents, vestimenta, etc.

pdf_gran

Vacunació de les dones embarassades


Programa de vacunacions Agència de Salut Pública de Catalunya (Gener 2014).  “La vacunació al final del embaràs protegeix el nadó els primers mesos de vida”

pdf_gran

Canastreta per a l’Hospital o la Clínica


T’expliquem tot el que necessites per la canastreta del teu bebè i la roba que la mamà no ha d’oblidar quan vagis a l’hospital. Pren nota i que no se t’oblidi res!

Un infant a casa, quina il·lusió !!!


Seria com un “Manual de l’Usuari” dels nous pares, elaborat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. És com un manual d’instruccions, just el que no porten els bebès quan arriben a casa !!! ,…… però et pot ajudar.

pdf_gran

Demanar cita

Pots contactar per telèfon o correu-e:
93 886 46 01
644 11 78 71
info@cemgine.cat

Traductor »